20211010 Check Je Vitaliteit VitaliteitQuotient pexel drops of water water nature liquid 40784 v2

HET VITALITEITQUOTIËNT | LEEFSTIJL GEZONDHEIDSZORGCHECK JE VITALITEIT


Leefstijl Gezondheidszorg: Het Alternatief | Een campagne van Stichting IGZ Plus & HCP Consultancy Network (onderdeel Vitaliteit Groep Nederland)

Hoe je het ook bekijkt, de coronacrisis heeft op iedereen invloed (gehad). Wij realiseren ons allemaal dat wij kwetsbaar zijn en onze gezondheid én onze vitaliteit de afgelopen jaren onder druk hebben gestaan. Eén van de belangrijkste vragen op dit moment zou moeten zijn: 'Hoe sta ik er nu voor?'

De MFO-vragenlijst kan op deze vraag grotendeels antwoord geven. Met deze vragenlijst wordt het VitaliteitQuotiënt gemeten op 3 hoofdgebieden: mentale vitaliteit, fysieke vitaliteit en omgevingsfactoren. Met dat laaste wordt bedoeld jouw relatie, werk, of je wel of geen schulden hebt et cetera.


VitaliteitQuotiënt (VQ)
De gratis VQ-test, die jij via deze site kunt doen, is een indicatie van hoe je er nu voor staat. De uitslag van
deze gratis test wordt weergegeven in rood, oranje of groen. Bij groen lijkt de situatie oké, bij oranje of rood is het verstandig stappen te ondernemen, of dat nu via ons is of een andere hulpverlener. 

20200202 Nieuwe opzet VQ in kleur en z w versie9 003 DEFMet de MFO-vragenlijst wordt jouw VitaliteitQuotiënt (vitaliteit) berekend op de 3 hoofdgebieden van Leefstijl Gezondheidszorg:

Mentale Gezondheid, Fysieke Gezondheid en jouw Dynamische Omgeving, die dagelijks invloed op jou heeft. 

Wil je meer weten? Ga dan naar Uitleg VQ


Het VitaliteitQuotiënt wordt toegepast binnen Human Capital Performance - klik op de afbeelding voor de site


Kwaliteit van leven
 
Wij willen een prettig leven. Als het misgaat, is het belangrijk te weten wat de oorzaken zijn, zowel bij kinderen, volwassenen als ouderen. De gezondheidszorg is nu nog (te veel) gevolgbestrijdend gericht. Dit kan leiden tot een onvolledige behandeling, begeleiding of nazorg en kan leiden tot herhaling van klachten, doordat oorzaken niet worden aangepakt. Met behulp van de MFO/het VitaliteitQuotiënt komt de oorzaak aan het licht en kan deze oorzaak (of oorzaken) worden aangepakt middels begeleiding.

Manifest Leefstijl Gezondheidszorg (Petitie Het Roer Moet OM in de Gezondheidszorg)
20211010 Banner Manifest LGZ pexels photo 2626979 bol knikker hand Vierkant1Misschien ken je het VitaliteitQuotiënt nog niet. Dat kan kloppen, er is nog te weinig aandacht geweest voor deze andere kijk op gezondheidszorg. Vandaar dat stichting IGZ Plus een rapport heeft geschreven en onderstaand Manifest heeft gepubliceerd, waarin wordt beschreven waarom Leefstijl Gezondheidszorg nodig is en om te zorgen voor verandering in de gezondheidszorg. 

Check je Vitaliteit is een voorlichtingscampagne van Stichting IGZ Plus en HCP Consultancy Network, onderdeel van Vitaliteit Groep Nederland. Wil jij ook een alternatief voor onze huidig zorgstelsel en onze gezondheidszorg? 

De stichting heeft het alternatief gepubliceerd in een rapport en het Manifest Leefstijl Gezondheidzorg. 
Lees en teken ons Manifest Juist nu in de coronacrisis extra nodig!klik op één van de buttons om naar een andere pagina te gaan

Knop 001 Mentaal Knop 001 FYSIEK Knop 001 Omgeving  Knop 001 Vitaliteit Expert  Knop 001 0 18 JAAR Knop 001 18 65 JAAR Knop 001 65 PLUS


Nieuwsgierig geworden? 20200615 Dashboard Leefstijl Gezondheidszorg VQ gratis Test V001

Lees verder op deze site of doe direct de 
gratis VQ TEST | JUNIOR, ADULT of SENIOR*
Klik op het logo van de VQ Vitaliteit TEST


Leefstijl Gezondheidszorg
Het Alternatief
voor het huidige zorgstelsel en onze gezondheidszorg


* De gratis VQ TEST is een digitale vragenlijst, volstrekt anoniem en geeft een indicatie van jouw vitaliteit. Jouw gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden dan voor het vaststellen van jouw vitaliteit. Nieuw zijn de 3 versies: Junior 8-18 jaar, Adult 18-65 jaar en Senior 65+. Deze campagne wordt mede mogelijk gemaakt door HCP Consultancy Network | partner in vitaal ondernemerschap met Human Capital Performance.HCP wordt uitgevoerd door samenwerkende, zelfstandige professionals. Word ook partner van HCP Consultancy Network en ga werken met het collectieve VitaliteitQuotiënt bij werkgevers én werknemers. 


20200615 Check Je Vitaliteit Campagne Egg and Hammer Banner 003