20201201 Zorgverlener arts op de grond basis 001A


DE ZORGVERLENER BEN JIJ BINNEN LEEFSTIJL GEZONDHEIDSZORG Leefstijl Gezondheidszorg: Het Alternatief | Een campagne van Stichting IGZ Plus & HCP Consultancy Network (onderdeel Vitaliteit Groep Nederland)

Het rapport 'Van huidig zorgstelsel naar Leefstijl Gezondheidszorg' van stichting IGZ Plus zal jou als zorgverlener aanspreken. Je gaat veel herkennen, van dingen die je al doet of graag zou willen doen. Een zorgverlener staat dicht bij de zorgconsument en weet daarom ook veel van de zorgconsument. Meer dan de politiek en de beleidsbepalers.

De huidige gezondheidszorg is niet meer van deze tijd en moet veranderen. Leefstijl Gezondheidszorg (LGZ) | Het Alternatief.


Leefstijl Gezondheidszorg (LGZ)2020-2040 
Bij het verlenen van zorg binnen de huidige gezondheidszorg staat de zorgverlener centraal. Dit zal binnen Leefstijl Gezondheidszorg niet anders zijn. De zorg wordt binnen LGZ gecombineerd, of dit nu mentale en/of fysieke gezondheidszorg of complementaire hulp- en dienstverdlening is (volgens LGZ filosofie).

Samenwerkende zorgverleners dus, die volgens het VitaliteitQuotiënt bepalen wat de optimale zorg is die de zorgconsument nodig heeft.


20211010 Vierkant Banner Manifest pexels photo 2626979 bol knikker hand
Wil jij als zorgverlener ook een alternatief voor onze huidig zorgstelsel en onze gezondheidszorg? De stichting heeft het alternatief gepubliceerd in een rapport en een Manifest. 

Lees en teken ons Manifest 
Juist in de coronacrisis extra nodig!


Check je Vitaliteit is een voorlichtingscampagne van Stichting IGZ Plus en HCP Consultancy Network, onderdeel van Vitaliteit Groep Nederland.Hoe werk je nu als zorgverlener

Je bent hulp- of dienstverlener binnen de gezondheidszorg (of daarbuiten) en werkt al dan niet met een intakegesprek en/of –formulier. Mogelijk gebruik je vaste vragenlijsten om zo snel en goed mogelijk relevante informatie over de klacht van jouw cliënt te weten te komen. Hieruit wordt een hulpvraag geformuleerd en geef je advies. Of de cliënt verder gebruik maakt van jouw diensten is aan de cliënt natuurlijk.


Veelal begeleid of behandel je op de specifieke klacht of het probleem waarmee jouw cliënt bij jou komt. Logisch. Of toch niet? Uit ervaring zul je weten dat achter een klacht veelal meer klachten of problemen schuil gaan. Deze zullen niet allemaal binnen jouw kennis- en vakgebied liggen. Je schakelt een collega uit het benodigde vakgebied in en verwijst je cliënt door. Je collega heeft zijn of haar eigen intakemethode en de cliënt kan zijn of haar verhaal opnieuw uit de doeken doen.

De MFO-vragenlijst/het VitaliteitQuotiënt: 3 hoofdgebieden | 11 deelgebieden | universeel intake-instrument voor LGZ professionals:

20200202 Nieuwe opzet VQ in kleur en z w versie9 003 DEF

Het VitaliteitQuotiënt wordt toegepast binnen Human Capital Performance - klik op de afbeelding voor de webiste www.humancapitalperformance.nl

 

Universeel intake-instrument | Het VitaliteitQuotiënt
Wat nu als je met één vragenlijst alle levensgebieden van jouw cliënt kunt (laten) uitvragen en hiermee in één klap zorgen, klachten en problemen, ook voor collega’s uit een ander vakgebied, overzichtelijk kunt weergeven? Utopie? Niet meer!

Met de digitale MFO-vragenlijst (VQ) en een gesprek van ca. 30 minuten bereik je dat je alle relevante informatie over jouw cliënt en jouw advies in een (grotendeels geautomatiseerde) rapportage bijeen hebt. Deze rapportage is dusdanig overzichtelijk dat ook collega’s met een andere expertise in één oogopslag de klacht(en) van jouw cliënt overzien en de laatstgenoemde niet weer ‘door de molen’ hoeft.

De toekomst van Leefstijl Gezondheidszorg begint vandaag. Stichting IGZ Plus stelt dat iedere professional en elke organisatie haar cliënten en/of patiënten een gedegen LGZ-advies dient te geven. De zorgconsument heeft daar recht op. Een betere, kortere en vaak snellere behandeling of begeleiding is mogelijk. Bovendien levert het vaak een besparing op van tijd en geld, zowel voor de zorgverlener als de zorgconsument.

klik op één van de buttons om naar een andere pagina te gaan


Knop 001 Mentaal Knop 001 FYSIEK Knop 001 Omgeving  Knop 001 Vitaliteit Expert  Knop 001 0 18 JAAR Knop 001 18 65 JAAR Knop 001 65 PLUS20200615 Dashboard Leefstijl Gezondheidszorg VQ gratis Test V001
Nieuwsgierig geworden?

Lees verder op deze site of doe direct de 
gratis VQ TEST | JUNIOR, ADULT of SENIOR*
Klik op het logo van de VQ Vitaliteit TEST


Leefstijl Gezondheidszorg
Het Alternatief
voor het huidige zorgstelsel en onze gezondheidszorg* De gratis VQ TEST is een digitale vragenlijst, volstrekt anoniem en geeft een indicatie van jouw vitaliteit. Jouw gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden dan voor het vaststellen van jouw vitaliteit. Nieuw zijn de 3 versies: Junior 8-18 jaar, Adult 18-65 jaar en Senior 65+.
 Deze campagne wordt mede mogelijk gemaakt door HCP Consultancy Network | partner in vitaal ondernemerschap met Human Capital Performance.HCP wordt uitgevoerd door samenwerkende, zelfstandige professionals. Word ook partner van HCP Consultancy Network en ga werken met het collectieve VitaliteitQuotiënt bij werkgevers én werknemers. 


20200615 Check Je Vitaliteit Campagne Egg and Hammer Banner 003